Categories
Contact Us

Policy

1 Question: How could I get a sample?

Answer: You could choose from our website, and tell me which model (product code) you want as a sample, and then I will tell you the sample price. After receiving your payment, we"ll send out to you as soon as possible.

 

2 Question: Could I get your price list?

Answer: Yes, in the price list, the prices are based on minimum order quantity and they include shipping cost. Prices also depend on order quantity, so you could discuss with our sellers too.

3 Question: What kind of shipment way will you use?

Answer: We usually ship the products by express like TNT, UPS, DHL, and EMS to your door. If the quantity is large, we may ship by air or ocean container.

 

4 Question: What terms of payment do you use?

Answer: We accept western union, moneygram, bank transfer and credit card.

5 Question: How is the Quality of your goods?

Answer: Our goods are made of original materials by professionals who knows to make every detail part of the product well, and by advanced facilities that original companies use. They come with original boxes, labels, tags, They are very beautiful and durable, look and touch comfortable! You could place a sample to test the quality and service please!

6 Question:How much is shipping cost? And how long can I receive goods?

Answer:
just pay 20usd shipping fee no matter how many products buy,

if order more than 299usd, free shipping.

we send orders in 24 hours, and parcel arrive in 4 to 6 work days.

a) Express: door to door style, fast but charge is higher, fit for small order. within 3-5 days

b) Air Freight: to airport only, faster, the charge is medium. within 5-7 days



7
 Question: Do you retail or wholesale? Delivery Time?

Answer: We accept both retail and wholesale. In addition of the OEM, we are a profession manufacturer. Welcome your further enquiry. If you make an order of 12 pcs or more, we can first air-express shoes to a point in Europe, and then send to European Union countries - your destination, 100% safe, no customs problem. The delivery time is about 1 week.

However, if you buy less than 12 pcs or from other countries, we can use TNT, EMS, and DHL, UPS or other reliable courier. If you have questions or need more information, contact us, thanks.

8
 Question:Are you an honest company? Will you send my goods quickly after I pay?

Answer: Yes, we are honest company. We will start to prepare your order immediately after you pay, and usually we need 1-2 days to prepare, and then send out without delay! We try our best to provide satisfactory service to you. We hope to do long-term business with each client, because we believe that only long-term business can benefit each other!

9 Question: Do you have a catalog of all your products?

Answer: We can send you some digital catalogs of some products.


10 Question:I do not find what I want on your website, can you find for me particularly?

Answer: Yes, we have a great searching team. You could send us photos or descriptions of what you are looking for, and our worker will search for you! Possibly we can find for you successfully.

11 Question:Can you custom produce products?

Answer: Yes, if your order quantity is large, we can custom produce for you. Our factory is experienced in making shoes, clothes, and electronics, we insure the good quality. We make sure they are produced the same beautiful as yours.

12 Question:What sizes do your shoes/clothes have?

Answer:
For shoes, we have US size (5 -14) (Europe size 35- 47)
For clothes, different styles may have different sizes availability, please contact our sellers for more detail.

13 Question: How can I know about my shipment status?

Answer: After we send out the goods, the carrier will provide a tracking number for us, and we will notice you. You could trace your goods online with this number, knowing the shipment status in time.

14 Question: Do you have the newest models?

Answer: YES, we update all the newest models in our website.


15 Question: Who will pay the shipping cost?

Answer: Our prices is the fine prices, including the shipping cost, customs clearance and other fare.

16 Question: What payments do you accept?

Answer: We usually accept western union, bank transfer, money gram and credit card. They are safe and convenient.